miércoles, 11 de junio de 2008

Reuniones con Autoridades locales y comarcales

El passat dia 9 de maig ens reunírem amb l´alcalde de Els Poblets. El dia 2 de juny ho vam fer amb el d´Ondara. El dia 3 ens va rebre l´Equip de Govern de El Verger i, el 9 de juny, vam dur a terme una entrevista amb l´executiva comarcal del PSPV- PSOE.
Estes reunions s´emmarquen dins de la ronda de conversacions que, a mode de presentació oficial de la Plataforma, estem duguent a terme amb totes les institucions polítiques dels pobles més afectats amb l´objectiu d´aconseguir la seua col.laboració per accedir a les administracions amb competències superiors (Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Generalitat Valenciana..).
Hem de reconéixer públicament la bona disposició de les administracións consultades.
Els recordem que el pròxim dijous, dia 19 celebrarem un acte de presentació pública en El Verger, en el lloc i hora que més endavant indicarem.
--------------------------------------------
El pasado día 9 de mayo nos reunimos con el Alcalde de Els Poblets. El día 2 de junio lo hicimos con el de Ondara. El día 3 nos recibió el equipo de Gobierno de El Verger y, ayer mismo llevamos a término una entrevista con la Ejecutiva comarcal del Pspv-Psoe.
Estas reuniones se enmarcan dentro de la ronda de conversaciones que, a modo de presentación oficial de la Plataforma, estamos llevando a cabo con todas las instituciones políticas de los pueblos mas afectados con objeto de conseguir su colaboración para acceder a las administraciones con competencias superiores (Confederación Hidrográfica del Jucar, Generalitat).
Hemos de reconocer públicamente la buena disposición de las administraciones consultadas.
Les recordamos que el próximo viernes, día 13, a las 19,30 horas celebraremos un acto de presentación pública para el pueblo de Els Poblets.
Y el día 19, jueves, la llevaremos a cabo en El Verger, en lugar y hora que indicaremos.

No hay comentarios: