Felicitats pel vostre treball. Només dir-vos, en relació a l'informe, què no estem d'acord amb que es descarti el recreixement de la presa d'Isbert pel risc sísmic, si més no, així ho hem entés. Pensem que existeix tecnologia per fer resistent una presa hidràulica al risc sísmic. Si es fa bé, pot resistir millor que la majoría d'edificis de la zona, sense suposar un gran increment de cost. Per la qual cosa, continuem pensant que és viable el recreixement d'Isbert. Salut.
Un altra cosa, dilluns passat es va presentar un projecte de RD que proposa canviar la demarcació hidrogràfica de la confederació h.del Xúquer. El riu Girona podria pasar a dependre de la Generalitat i no de l'Estat espanyol, i això afectaria directament a la gestió de la pressa -i futures obres- i de tot el riu Girona. Més aquí, encara que només parlem de la nostra conca. Salut.
Gràcies pel vostre reconeixement, és reciproc: ja fa temps que tenim un enllaç des del nostre blog a la vostra pàgina. Enhorabona també pel vostre treball. També fa temps que sabem que vosaltres esteu d'acord amb el recreixement d’Isbert (en el nostre informe utilitzem frases textuals vostres) i eixa ha estat una de les raons per les quals hem repensat tant temps la publicació de les nostres conclusions. El que ocorre, creiem, és que la perspectiva o l'enfocament del problema pot canviar substancialment si et trobes aigües baix de la presa (dit sense cap ironia). D'altra banda, és evident que, avui en dia, pot ser que existisca tecnologia suficient per a assegurar degudament la correcta funcionalitat d'una presa però també és evident que no ens fiem d'ella ni dels seus possibles executors (els mateixos que van alçar la Presa de Tous, per posar un exemple cruel). D'altra banda, en el nostre Informe aportem bastants altres raonaments en contra. Creiem que cadascun d'ells se sosté per si solament. De totes maneres, i ja que estem convençuts que no existeixen les veritats absolutes ni, per tant, les conclusions definitives, ens agradaria que comentàreu amb més detall els “pros” del recreixement de la Presa d’Isbert a la vista dels altres arguments que exposem en el nostre Informe. Ens interessa molt la vostra opinió. El nostre correu riuadagirona@gmail.com. I ja parlarem de la futura demarcació hidrogràfica ... Una cordial salutació
Necesitamos que la gente interesada (y si es posible cualificada) en temas ambientales, geográficos, topográficos, hidrológicos, meteorológicos, hidráulicos, ingeniería de C. C. y puertos, planeamiento urbanístico, deportes de montaña etc. se integre en nuestra Plataforma para realizar estudios sobre el río Girona. Nuestro agradecimiento adelantado La Junta Directiva
3 comentarios:
Felicitats pel vostre treball.
Només dir-vos, en relació a l'informe, què no estem d'acord amb que es descarti el recreixement de la presa d'Isbert pel risc sísmic, si més no, així ho hem entés.
Pensem que existeix tecnologia per fer resistent una presa hidràulica al risc sísmic. Si es fa bé, pot resistir millor que la majoría d'edificis de la zona, sense suposar un gran increment de cost.
Per la qual cosa, continuem pensant que és viable el recreixement d'Isbert.
Salut.
Un altra cosa, dilluns passat es va presentar un projecte de RD que proposa canviar la demarcació hidrogràfica de la confederació h.del Xúquer. El riu Girona podria pasar a dependre de la Generalitat i no de l'Estat espanyol, i això afectaria directament a la gestió de la pressa -i futures obres- i de tot el riu Girona.
Més aquí, encara que només parlem de la nostra conca. Salut.
http://notanaprop.wordpress.com/2009/04/10/un-altre-no-transvassament-de-lebre-mes-a-prop-el-nord-del-pais-valencia-podria-canviar-de-la-confederacio-hidrografica-del-xuquer-a-la-de-lebre/
Gràcies pel vostre reconeixement, és reciproc: ja fa temps que tenim un enllaç des del nostre blog a la vostra pàgina. Enhorabona també pel vostre treball.
També fa temps que sabem que vosaltres esteu d'acord amb el recreixement d’Isbert (en el nostre informe utilitzem frases textuals vostres) i eixa ha estat una de les raons per les quals hem repensat tant temps la publicació de les nostres conclusions.
El que ocorre, creiem, és que la perspectiva o l'enfocament del problema pot canviar substancialment si et trobes aigües baix de la presa (dit sense cap ironia).
D'altra banda, és evident que, avui en dia, pot ser que existisca tecnologia suficient per a assegurar degudament la correcta funcionalitat d'una presa però també és evident que no ens fiem d'ella ni dels seus possibles executors (els mateixos que van alçar la Presa de Tous, per posar un exemple cruel).
D'altra banda, en el nostre Informe aportem bastants altres raonaments en contra. Creiem que cadascun d'ells se sosté per si solament.
De totes maneres, i ja que estem convençuts que no existeixen les veritats absolutes ni, per tant, les conclusions definitives, ens agradaria que comentàreu amb més detall els “pros” del recreixement de la Presa d’Isbert a la vista dels altres arguments que exposem en el nostre Informe.
Ens interessa molt la vostra opinió. El nostre correu riuadagirona@gmail.com.
I ja parlarem de la futura demarcació hidrogràfica ...
Una cordial salutació
Publicar un comentario